Tennisles

LTC 't Harde werkt samen met tennisleraar Gertjan Oostendorp van tennisschool GOTennis.

Telefoon:   06-30007542
E-mail:       [email protected]

 

Mijn naam is Gertjan Oostendorp. Ik ben 40 jaar. Ik ben geboren en getogen in Wezep (vooral op de plaatselijke tennisvereniging). Nu woon ik in Kampen. Mijn passie is tennis. Ik ben verzot op tennis!

Ik ken geen andere sport die zo veelzijdig is. Je kunt jezelf levenslang blijven ontwikkelen op het gebied van balgevoel, tactiek, techniek, fysiek en mentaal. Je kunt het heel rustig en ontspannen doen of zeer competitief. Je kunt het slim spelen of juist heel aanvallend.

Vijf jaar geleden heb ik besloten meer met mijn passie voor tennis en het verenigingsleven te willen doen, dus ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar. Ik heb nu mijn eigen tennisschool genaamd: GO Tennis. Ook heb ik veel goede contacten met andere tennisscholen en trainers.  

Naast het geven van leuke, leerzame en intensieve lessen zie ik het als mijn missie om mensen met elkaar te verbinden en een sterke vereniging op te bouwen. Ik wil mijn passie voor het tennisspel en het verenigingsleven delen en ik hoop jullie dan ook snel op de baan te kunnen ontmoeten.  

Nou, ik ga de baan weer op! 

Inschrijfformulier tennislessen zomer 2024