Aangescherpte corona maatregelen. Voorlopig niet dubbelen!

Situatie vanaf woensdag 4 november, 22.00 uur.

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel.
De maatregelen komen boven op de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

De tijdelijke verzwaring van de maatregelen is nodig om het aantal besmettingen sneller te laten dalen en de druk op de zorg te verminderen. De extra maatregelen gelden in heel Nederland, iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Sporten en bewegen is gezond en we zijn blij dat we tennis en padel kunnen blijven spelen de komende twee weken, maar wel met meer beperkingen. Dat is even niet anders.

Lees verder:
https://www.knltb.nl/nieuws/2020/11/verzwaring-coronamaatregelen-geen-dubbelspel-de-komende-2-weken/

Normaal gesproken gaan we over 2 weken weer terug naar de maatregelen van 14 oktober en mag er weer gedubbeld worden. Wij zullen hoe dan ook jullie middels een e-mail bericht en met de verenigingssite hierover informeren.

Bestuur LTC ’t Harde


Geef een reactie