Teleurstellende opkomst ALV

Op maandag 13 juni verzamelden 22 leden van de club zich voor de jaarlijkse ALV.
Door de rare laatste twee jaar (corona) werd deze ALV wel op een vreemd tijdstip gehouden
(normaal eerste week maart), en dat verklaart wellicht de magere opkomst.
Toch werden er flinke knopen doorgehakt.
Er ontstond een levendige discussie over de vraag of we ons park een rookvrije
sportaccommodatie moeten maken. Aangezien de meningen verdeeld waren komt er binnenkort een enquête onder de leden. Verder werd besloten de consumptieprijzen te verhogen en ook het bedrag voor de contributie gaat omhoog, Meer hierover in een volgende nieuwsbrief.
Ook deden de twee werkgroepen die na de vorige ALV (2021) in het leven werden geroepen verslag
van hun onderzoek/bevindingen. De werkgroep Padel kwam tot de conclusie dat padelbanen voor
LTC niet haalbaar zijn, vanwege financiën en geluidsoverlast (we zitten té dicht op de bewoning).
In hoeverre we gaan samenwerken met TV Elburg, die ook padelbanen willen realiseren is een vraagstuk waar het bestuur zich nader over gaat buigen.
De werkgroep digitaal afhangen kwam na een enquête onder de leden tot een aantal conclusies
en aanbevelingen waarover binnenkort meer in de volgende nieuwsbrief en op deze site.
Daar vindt u binnenkort ook het verslag van de ALV 2022