Nieuwe penningmeester

Na 30 jaar lidmaatschap, waarvan hij 29 jaar deel uitmaakte van diverse commissies en het bestuur draagt Freek Everaers het penningmeesterschap over aan Herwald Beelen. Freek heeft de laatste 9 jaar met tomeloze energie de centen bewaakt en er mede met het bestuur zorg voor gedragen dat we al die tijd een financieel gezonde club zijn gebleven. Hij blijft nog wel lid van de sponsorcommissie en de technische commissie. Freek bedankt voor je betrokkenheid en inzet!

En nu even voorstellen; onze nieuwe Penningmeester.

“Ik ben Herwald Beelen, 48 jaar en woon in Nunspeet. Ik ben getrouwd en heb 6 kinderen. Een jaar of 5 / 6 geleden ben ik lid geworden van onze tennisclub. Waar ik de eerste jaren niet actief heb deelgenomen aan het reilen en zeilen van de club, ben ik de laatste 2 jaren de laagdrempelige, ontspannen en gezellige sfeer steeds meer gaan waarderen.

Begin dit jaar werd mij gevraagd om in het bestuur toe te treden als penningmeester. Omdat ik doorgaans genoeg te doen heb, hield ik de boot in eerste instantie af. In de overtuiging dat wij met een gezamenlijke inspanning de vereniging kunnen laten zijn wat die nu is, heb ik besloten om het toch te doen.

Ik heb er zin in en ik hoop – de corona perikelen hebben voor wat vertraging gezorgd – vanaf oktober a.s. meer invulling te gaan geven aan het penningmeesterschap. De scheidende penningmeester Freek Everaers heeft zich gecommitteerd om daar waar nodig te ondersteunen. Dank daarvoor !

Verder hoop ik jullie allemaal snel te ontmoeten, want mogelijk zijn er verschillende leden die mij niet kennen. Ik ken namelijk zelf ook nog niet alle leden”.