LTC zoekt dringend nieuwe penningmeester!!

Oproep van het bestuur
Het zal jullie niet zijn ontgaan dat we al heel lang op zoek zijn naar een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester, Freek Everaers doet al 7 jaar heel toegewijd zijn werk, dat is het probleem niet, maar er moet zo langzamerhand een vervanger opstaan. Inmiddels is een behoorlijk aantal mensen benaderd, maar dat heeft helaas nog niets opgeleverd. Veel mensen die misschien wel zouden willen, hebben vaak al een functie binnen de vereniging. Wij doen daarom nog een laatste oproep, een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en zeker niet zonder een penningmeester. Dus meld je aan! Ondersteuning van een deskundig persoon binnen de vereniging is aanwezig.

Als niemand zich meldt moeten we een andere constructie bedenken.
Het gevolg zal zijn dat het de vereniging extra geld gaat kosten. Binnenkort hebben Freek en ik een oriënterend gesprek met een administratiekantoor dat o.a. al werk doet voor verschillende verenigingen en instellingen. Dit kantoor zal de nieuwe penningmeester kunnen ondersteunen bij zijn/haar werkzaamheden

Wil jij ons uit de brand helpen??? Neem contact op met Freek (06-46082280) of met ondergetekende (06-45746066).

Wichert Groothuis, voorzitter.