Jeugd nieuws-kampioenen en toernooi.

In de najaarscompetitie 2022 deed dit jaar 1 jeugdteam mee. Dit team is dik kampioen geworden. Ze hebben 27 van de 30 punten behaald en daarmee stonden ze 9 punten boven de nummer twee van hun poule! Heel erg knap en dat mag natuurlijk gevierd worden. Van de club hebben ze allemaal een leuk presentje gekregen.

Wil jij in het voorjaar van 2023 ook graag meedoen aan de competitie? Op deze site bij Algemeen/documenten staat het speelschema voor 2023, met de datums en wanneer in welke categorie er competitie gespeeld wordt.

Je kunt je opgeven bij de jeugdcommissie. In Rood en Oranje kan je al meedoen vanaf 1 persoon. Vanaf groen zijn er per speeldag 4 kinderen nodig. De kleuren zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring. Lijkt dit je leuk, geef je dan snel op. Wij kijken samen met de trainer welke kinderen erin welke kleur/team gaan spelen. Mocht je nog verdere vragen hebben, stel deze dan aan de jeugdcommissie of aan de trainer.

Op 5 november hadden we weer een toernooi voor de jeugd. Het feestbeesttoernooi. Een aantal kinderen waren mooi verkleed. We hadden een leuke opkomst van 11 kinderen. Een aantal kinderen zitten nog maar net op tennis, maar konden al leuk meekomen. We hebben vooral gespeeld voor de gezelligheid en om ervaring te krijgen in het wedstrijdje spelen. We hebben de dag afgesloten met een kop soep en een broodje knakworst. Alle kinderen kregen wat lekkers mee naar huis. Volgens ons was het een geslaagde dag.

Jeugdcommissie LTC ’t Harde