Gevolgen corona voor LTC en de competitie.

Beste leden

Iedereen is zich inmiddels bewust van het coronavirus en de maatregelen die het kabinet, gezondheidszorg en de autoriteiten hebben uitgevaardigd.
Het is ingrijpend en betreft ieder lid van de bevolking én ieder lid van LTC ’t Harde.
We kennen allemaal de richtlijnen voor afstand houden, handen wassen etc. Wees alert op jezelf en de mensen om je heen!
Voel je beginnende klachten (hoesten, benauwd, koorts) dan weet iedereen wel wat hij/zij moet doen.
De maatregelen gelden tot zeker tot 6 april, maar wellicht ook langer.

Wat betekent dit voor LTC ’t Harde??
Ook ons bestuur heeft een aantal ingrijpende maatregelen moeten nemen
Het paviljoen en het volledige tennispark blijven tot nader order gesloten
Alle activiteiten: toss ochtenden, tennislessen en vrij tennissen zijn niet mogelijk/gaan niet door.

Voorjaarscompetitie
De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren start (onder voorbehoud) met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover.

Het bestuur van LTC zal u via de site blijven informeren, dus bezoek onze site regelmatig. We kunnen niet elke aanpassing in beleid of nieuwe maatregelen met een nieuwsbrief bekend maken! We blijven u informeren over de gevolgen van deze pandemie voor de vereniging.

Succes en sterkte allen!!

Dagelijks bestuur LTC ‘t Harde