Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit:

Ed van Driel (V)
Jacco Langstraat
Chris Wassenaar
Dennis Boer
Heleen ten Napel
Frank Pongers

De jeugdcommissie zorgt door het jaar heen voor diverse activiteiten om de jeugd enthousiast te maken én te houden voor de tennissport en onze vereniging. Allereerst draagt ze er zorg voor dat de jeugdleden het tennisspel onder de knie krijgen en de technische en tactische elementen van het spel aangeleerd krijgen. Hiertoe werkt onze vereniging nauw samen met tennisschool Chris Dijkhuizen, die de tennislessen voor de junioren ( en ook voor de senioren) verzorgt.
De jeugdcommissie zorgt er voor dat jeugdleden deel kunnen nemen aan de voorjaarscompetitie (hoofdzakelijk op woensdagmiddagen en zaterdagochtenden), aan toernooien in de regio, aan periodieke tossochtenden op de zaterdagochtend (ook als er competitie is) etc.
Verder zijn er ook ontspannende activiteiten zoals een disco-avond en een jeugduitwisseling met bevriende verenigingen in de regio.
Heb je belangstelling om bij onze vereniging het tennisspel te leren….kom eens kijken op de jeugdmiddag (woensdag) of neem contact op met een lid van de jeugdcommissie.