Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit:

Frank Pongers (v)
Jacco Langstraat
Heleen Stoevelaar
Nienke Tekelenburg
Ed van Driel

De jeugdcommissie zorgt door het jaar heen voor diverse activiteiten om de jeugd enthousiast te maken én te houden voor de tennissport en onze vereniging. Allereerst draagt ze er zorg voor dat de jeugdleden het tennisspel onder de knie krijgen en de technische en tactische elementen van het spel aangeleerd krijgen. Hiertoe werkt onze vereniging nauw samen met tennisschool Niels Den Ouden, die de tennislessen voor de junioren ( en ook voor de senioren) verzorgt.

Niels den Ouden | NDO
NDO
Vennendal 16
8219 CD  Lelystad
0320-416688 / 06-53255138

De jeugdcommissie zorgt er voor dat jeugdleden deel kunnen nemen aan de voorjaarscompetitie (hoofdzakelijk op zondagochtenden), aan toernooien in de regio, aan periodieke tossochtenden op de zaterdagochtend (ook als er competitie is) etc.
Verder zijn er ook ontspannende recreatieve activiteiten, zoals uitwisselingen met andere verenigingen.
Heb je belangstelling om bij onze vereniging het tennisspel te leren….kom eens kijken op de jeugdmiddag (woensdag) of neem contact op met een lid van de jeugdcommissie.