Clubkampioenschappen jeugd 2021

Jeugd clubkampioenschappen
19 juni…..DOE MEE !!!!

De toernooicommissie organiseert samen met de jeugdcommissie op 19 juni jeugd clubkampioenschappen.
We zouden het superleuk vinden als alle jeugdleden meedoen. Dus maak je agenda leeg en kom 19 juni naar het sportpark van LTC ’t Harde.
We gaan er alles aan doen om er een leuke tennisdag van te maken met al je tennisvrienden.
Ook wordt er een tennisclinic gegeven door een echte PRO!
En niet onbelangrijk: er zijn leuke prijzen te verdienen. We sluiten de dag af met een heerlijk bord patat.

Dus geef je nu op voor de enkel en/of dubbel (als je geen partner hebt geef je dan toch op dan gaan wij kijken of we een partner voor je kunnen vinden). Deelname kost € 5,- ter plaatse te voldoen.

Opgave via:    martinemoman@gmail.com
Ps. De winnaar van het toernooi mag meedoen met de clubkampioenschappen bij de 18+

Sportieve groet van de toernooi-/jeugdcommissie.
Heleen, Frank, Martine, Arjan, Max en Johan