Betalen!

Helaas moet het bestuur (vooral de penningmeester) steeds vaker constateren dat men slecht omgaat met het betalen van genuttigde consumpties. Regelmatig treft hij briefjes aan in de kas met daarop gebruikte consumpties en een bedrag. Dit is absoluut niet de bedoeling!!
We hebben gezorgd voor betalingsgemak doordat men nu kan pinnen en contant betalen blijft ook nog altijd mogelijk. Mocht het een keer echt nodig zijn (geen geld en geen pinpas bij de hand) laat dan een briefje achter in de kas met daarop de datum, je voor- en achternaam en het bedrag. Betaal deze openstaande rekening vervolgens de eerstvolgende keer dat je op het park bent!

Verder blijken sommige leden onze kas te gebruiken als bank! Mag ik meer pinnen? om vervolgens dat extra bedrag contant uit de kas nemen. Ook dit is echt niet zoals we het willen.
Dit soort acties (en transacties) kosten onze vereniging geld. Graag aandacht hiervoor en dank voor de medewerking!